Profilbildet til hgsd1Profilbildet til Passivg19Profilbildet til TordenspydProfilbildet til Tara84Profilbildet til Søker spennignProfilbildet til NallexyProfilbildet til Difference___Profilbildet til Cato1977Profilbildet til rubbergimpProfilbildet til ReidarProfilbildet til KarinagayProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til Angel84Profilbildet til Haze
Profilbildet til Latex50Profilbildet til AndroidProfilbildet til ErogenProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til Kalle2Profilbildet til geddimannProfilbildet til veilchenProfilbildet til ingoladProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til Osl38Profilbildet til LeticiaProfilbildet til Reisende40Profilbildet til guttenProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til superteddProfilbildet til KerstinVirgo

stian93

@stian93
aktiv 4 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt stian93:Disse profilene har stian93 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje