Profilbildet til NowheremanProfilbildet til sjømannProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til Helene89Profilbildet til MikeProfilbildet til DorransProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til spruksProfilbildet til mindwtoProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til lovebbwProfilbildet til MusashiProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til MeeowProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til Joachim*
Profilbildet til JontassProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til Oslogutt45Profilbildet til temptationProfilbildet til BullseyeProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til harepusenProfilbildet til HexaProfilbildet til kmfantProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til ChivasProfilbildet til AngelManProfilbildet til Joey77Profilbildet til ArconadaProfilbildet til MrLumar82

stian93

@stian93
aktiv 4 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt stian93:Disse profilene har stian93 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje