Profilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til **WanjaProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til MidasProfilbildet til yanaProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til JimBodenProfilbildet til HexaProfilbildet til DodraugenProfilbildet til NjordProfilbildet til troendern93Profilbildet til akane21Profilbildet til Bortenfor Vanilje
Profilbildet til qwerty19Profilbildet til KvastenProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til coolchic101Profilbildet til nordicsoundProfilbildet til DorransProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til AzathothProfilbildet til xdresserProfilbildet til Par på camProfilbildet til RogermadsProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til Leto78Profilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til Master33 Bergen

stian93

@stian93
aktiv 4 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt stian93:Disse profilene har stian93 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje