Profilbildet til bby123Profilbildet til afrikarProfilbildet til LadyStarProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til Sublime81Profilbildet til davidandreProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til OsloG21Profilbildet til SKubrickProfilbildet til NallexyProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til SimProfilbildet til sokersexogmorro
Profilbildet til MizzyProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til ArielProfilbildet til .LisetvProfilbildet til MatteStProfilbildet til wille455Profilbildet til På_søkProfilbildet til AskimMannProfilbildet til Flekka18Profilbildet til Kate W

stian93

@stian93
aktiv 4 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt stian93:Disse profilene har stian93 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje