Profilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til Mossing34Profilbildet til Søker spennignProfilbildet til nattroseProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til jannis25Profilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til colargolProfilbildet til På_søkProfilbildet til LadysmanProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til DjeimiProfilbildet til Siba44Profilbildet til vannmann1987Profilbildet til sweden boy
Profilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til Ganjalf21Profilbildet til LærerenProfilbildet til Slappen72Profilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til virtuveProfilbildet til Skeva91Profilbildet til Hemne72Profilbildet til skurk3Profilbildet til MatteStProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til TengilProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til Drifter4uProfilbildet til Loker

stian93

@stian93
aktiv 4 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt stian93:Disse profilene har stian93 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje