Profilbildet til AndroidProfilbildet til superteddProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til martin,østfoldProfilbildet til TuttaProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til SherylProfilbildet til yanaProfilbildet til Androx0Profilbildet til PlatinumProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til JosepProfilbildet til englevingerProfilbildet til LatexleahProfilbildet til bait69Profilbildet til MannTrondheim
Profilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til Joachim*Profilbildet til RuienProfilbildet til Handyman31Profilbildet til mrroyalProfilbildet til KvastenProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til ArousalProfilbildet til badboy1986Profilbildet til andy1988Profilbildet til AzathothProfilbildet til Dotto81Profilbildet til veilchenProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til IngunnProfilbildet til Tobben28

stian93

@stian93
aktiv 4 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt stian93:Disse profilene har stian93 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje