Profilbildet til RogermadsProfilbildet til Mr.XProfilbildet til talkmanProfilbildet til beitoProfilbildet til XenaProfilbildet til AlexanderProfilbildet til Niko9Profilbildet til MissyMooProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til SvantepriProfilbildet til RememBr83Profilbildet til martin,østfoldProfilbildet til NyssaProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til BittenProfilbildet til staalmannen
Profilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til Hemne72Profilbildet til jenandProfilbildet til vickycdProfilbildet til **WanjaProfilbildet til BadboyProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til cat68Profilbildet til Something enters the roomProfilbildet til MarwinProfilbildet til C.lop14Profilbildet til SwededarterProfilbildet til knny88Profilbildet til lovebbwProfilbildet til ZupaMann

stian93

@stian93
aktiv 4 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt stian93:Disse profilene har stian93 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje