Profilbildet til Grom87Profilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til DrulProfilbildet til BiTrineProfilbildet til moss73Profilbildet til Hot&hornyProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til jonas93Profilbildet til PussiProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til silverProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til testomanProfilbildet til kaiasoProfilbildet til Mikkel82
Profilbildet til SingleEliseProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til ZupaMannProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til chipProfilbildet til HazeProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til ChrisosloProfilbildet til ExosProfilbildet til AskimMannProfilbildet til lauraloveProfilbildet til AnMy99Profilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til ChivasProfilbildet til colargolProfilbildet til Sylvester

stian93

@stian93
aktiv 4 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt stian93:Disse profilene har stian93 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 14 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 14 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje