Profilbildet til kinky667Profilbildet til Caleron86Profilbildet til Mandal37Profilbildet til hgsd1Profilbildet til spruksProfilbildet til Isabella10Profilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til AndyrjProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til BiparProfilbildet til sexognytelseProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til kajabiProfilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til KennethR88
Profilbildet til BiparProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til Crazy92Profilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til førdeparetProfilbildet til ErogenProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til guttenProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til sølProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til Lez 40Profilbildet til SjtProfilbildet til bakerProfilbildet til Mossing34

stian93

@stian93
aktiv 4 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt stian93:Disse profilene har stian93 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 55 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 55 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje