Profilbildet til fadedProfilbildet til NyssaProfilbildet til CulprateProfilbildet til joniProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til Tara84Profilbildet til AngelManProfilbildet til C.lop14Profilbildet til Mossing34Profilbildet til Lill17Profilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til Hot&hornyProfilbildet til fridafridaProfilbildet til NjordProfilbildet til StorMørkKuk
Profilbildet til KatherineProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til harepusenProfilbildet til SupermannProfilbildet til Passivg19Profilbildet til jeanettekProfilbildet til ole322Profilbildet til latino123Profilbildet til afrikarProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til MikeProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til MizzyProfilbildet til Matiine123Profilbildet til maanestraale

stian93

@stian93
aktiv 4 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt stian93:Disse profilene har stian93 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

stian93

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje