Profilbildet til OlavsenProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til englevingerProfilbildet til 2KosProfilbildet til hawe35Profilbildet til SjtProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til ShineProfilbildet til LatexleahProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til Roger84Profilbildet til AskimMannProfilbildet til C.lop14Profilbildet til DjeimiProfilbildet til Reina21
Profilbildet til Latex44Profilbildet til HebroProfilbildet til BBW28Profilbildet til gummihelgeProfilbildet til sølProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til DonGrisProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til TengilProfilbildet til xtrProfilbildet til CleoProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til Stine1986Profilbildet til KineticMan75Profilbildet til ThomasassProfilbildet til Rosjer

stian93

@stian93
aktiv 4 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt stian93:Disse profilene har stian93 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

stian93

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje