Profilbildet til jonas93Profilbildet til eddi1000Profilbildet til LenemorProfilbildet til monique tvProfilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til KiwienProfilbildet til Oslo60+Profilbildet til FrStadPassivProfilbildet til TeonilleProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til DrulProfilbildet til .LisetvProfilbildet til BjornchProfilbildet til Skeva91Profilbildet til AvalonProfilbildet til Bodøe-mann-27
Profilbildet til sjømannProfilbildet til Stine1986Profilbildet til Fin g30Profilbildet til MedPåAltProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til SissyShirleyProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til JM28Profilbildet til NyssaProfilbildet til hgsd1Profilbildet til M23_NylonProfilbildet til sydvest m48

Stuker'n

@stianguttenmin
aktiv 1 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Stuker'n:Disse profilene har Stuker'n besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje