Profilbildet til Handyman40Profilbildet til i love boysProfilbildet til SKubrickProfilbildet til Solros72Profilbildet til sjømannProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til AlexanderProfilbildet til j18elverumProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til NightdiverProfilbildet til latino123Profilbildet til BiparopplandProfilbildet til Natasha93Profilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til SwededarterProfilbildet til Tiger
Profilbildet til SoffiProfilbildet til Mass SageProfilbildet til pvcloveProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til Angel84Profilbildet til TranseMann30Profilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til latex66Profilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til MehtevasProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til jannis25Profilbildet til JM28Profilbildet til InnlandetProfilbildet til TheRose49Profilbildet til Høvikmann46

Stuker'n

@stianguttenmin
aktiv 1 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Stuker'n:Disse profilene har Stuker'n besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje