Profilbildet til InnlandetProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til Reisende40Profilbildet til petrus1956Profilbildet til @nn@Profilbildet til VigdisProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til SakoProfilbildet til Mr.XProfilbildet til m52aProfilbildet til SKubrickProfilbildet til NettstedetProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til Singel49Profilbildet til Sir JohnProfilbildet til Tutta
Profilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til MikeProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til eddi1000Profilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til PSYllonProfilbildet til MedusaProfilbildet til bwillyProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til jannis25Profilbildet til JaNuSProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til latexthingProfilbildet til h_frodeProfilbildet til BotanicalProfilbildet til Ninna

Stuker'n

@stianguttenmin
aktiv 2 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Stuker'n:Disse profilene har Stuker'n besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje