Profilbildet til MissyMooProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til Angel84Profilbildet til DOMINANTProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til komigje69Profilbildet til sexognytelseProfilbildet til Joey77Profilbildet til Skeva91Profilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til DrGeigerProfilbildet til SherylProfilbildet til NikkiSissy
Profilbildet til tromsopar80Profilbildet til Skeva91Profilbildet til EvensProfilbildet til Plu2Profilbildet til GrønnøydProfilbildet til DonGrisProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til ElleseusProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til Crazy92Profilbildet til Hot&hornyProfilbildet til TearyProfilbildet til KristiansenProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til maritaProfilbildet til engenanja

Stuker'n

@stianguttenmin
aktiv 2 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Stuker'n:Disse profilene har Stuker'n besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje