Profilbildet til MeeowProfilbildet til Isabella10Profilbildet til XL KukkProfilbildet til IngunnProfilbildet til KristiansenProfilbildet til DionysusProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til MasterbodøProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til HebroProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til Nordland
Profilbildet til BergenoProfilbildet til shivaProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til XL KukkProfilbildet til MartinosloProfilbildet til MikeProfilbildet til SamehadaProfilbildet til Oslo27Profilbildet til ManimalProfilbildet til StaaleProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til LeticiaProfilbildet til bait69Profilbildet til *Punky*Profilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til petzl

Stuker'n

@stianguttenmin
aktiv 1 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Stuker'n:Disse profilene har Stuker'n besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje