Profilbildet til Mass SageProfilbildet til TigerProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til BjornchProfilbildet til LilliMyProfilbildet til faithProfilbildet til monique tvProfilbildet til Andersen89Profilbildet til freaky2Profilbildet til brollProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til urokraakeProfilbildet til bwillyProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til LilleKeeProfilbildet til Ganjalf21
Profilbildet til jeanettekProfilbildet til Mr.XProfilbildet til MedusaProfilbildet til petrus1956Profilbildet til ArvidluisProfilbildet til hgsd1Profilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til AnMy99Profilbildet til SissyShirleyProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til Lenaa23Profilbildet til JavhaxProfilbildet til Trh1980Profilbildet til northkick

Stuker'n

@stianguttenmin
aktiv 2 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Stuker'n:Disse profilene har Stuker'n besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje