Profilbildet til BillProfilbildet til poffenProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til fridafridaProfilbildet til SarlimeProfilbildet til trannyboyProfilbildet til foresterProfilbildet til Flekka18Profilbildet til Rapper.1Profilbildet til LissaProfilbildet til qwerty19Profilbildet til OdinProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til CandyCrushProfilbildet til Kas=)Profilbildet til **Mrs.Mathea
Profilbildet til Rapper.1Profilbildet til SarlimeProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til BiJ25iParProfilbildet til pompelProfilbildet til ArousalProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til ChivasProfilbildet til nysgjerrigxxxProfilbildet til MizzyProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til LizzyProfilbildet til pia1975Profilbildet til kmfantProfilbildet til ElskersexenProfilbildet til Drifter4u

Stuker'n

@stianguttenmin
aktiv 1 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Stuker'n:Disse profilene har Stuker'n besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje