Profilbildet til elghodeProfilbildet til GogT1971Profilbildet til Buffy93Profilbildet til GolddiggerProfilbildet til JaNuSProfilbildet til Tine cdProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til dogbayProfilbildet til zethProfilbildet til SuzProfilbildet til AndiiProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til OpplandsParProfilbildet til Leto78Profilbildet til bby123Profilbildet til northkick
Profilbildet til Bergen1987Profilbildet til Joachim*Profilbildet til Bergen-nordProfilbildet til kajabiProfilbildet til ninatvProfilbildet til miss76Profilbildet til trisvikProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til SportoguyProfilbildet til DragongirlProfilbildet til sexognytelseProfilbildet til ExodiaProfilbildet til hank95Profilbildet til BiJ25iParProfilbildet til MatteSt

Stuker'n

@stianguttenmin
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Stuker'n:Disse profilene har Stuker'n besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje