Profilbildet til InnlandetProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til SoffiProfilbildet til JM28Profilbildet til Al SpaceyProfilbildet til Osl38Profilbildet til bby123Profilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til SupermannProfilbildet til RogermadsProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til Lill17Profilbildet til MannTrondheimProfilbildet til RixnProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28
Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til SEXTREFFProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til fintparProfilbildet til BergenoProfilbildet til Trh1980Profilbildet til RememBr83Profilbildet til WErkewrøeProfilbildet til RJProfilbildet til shinY_Profilbildet til Karlsen20mProfilbildet til AvalonProfilbildet til buskerudProfilbildet til DjeimiProfilbildet til apeeassProfilbildet til 2Kos

Stuker'n

@stianguttenmin
aktiv 2 år siden
Disse profilene har besøkt Stuker'n:Disse profilene har Stuker'n besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje