Profilbildet til JustinProfilbildet til Telemann88Profilbildet til UmbrellaProfilbildet til BadboyProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til Aman4U2Profilbildet til DOMINANTProfilbildet til bunnyProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til sweettortureProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til Erik1337Profilbildet til chefdepommeProfilbildet til C.lop14Profilbildet til Ingunn
Profilbildet til KrangleFantProfilbildet til YuaygirlProfilbildet til HexaProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til DrulProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til vekten75Profilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til par_30Profilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til DionysusProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til -bg-xxx-

Stian

@stianiversen
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Stian:Disse profilene har Stian besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje