Profilbildet til Savannah2581Profilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til sverre89Profilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til HommeProfilbildet til kastrdProfilbildet til YuaygirlProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til MM77Profilbildet til oslokosProfilbildet til LizzyProfilbildet til binittedal31Profilbildet til Osl38Profilbildet til Sea_sailorProfilbildet til xtrProfilbildet til Marius
Profilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til GoldenProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til TuttaProfilbildet til DavinciProfilbildet til Donatello21Profilbildet til IrenProfilbildet til ElyProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til dp72Profilbildet til KvinnenProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til HenriettejentaProfilbildet til Trappani89Profilbildet til frkhagen92Profilbildet til Lez 40

Stian

@stianiversen
aktiv 3 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Stian:Disse profilene har Stian besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje