Profilbildet til NataProfilbildet til veilchenProfilbildet til Just4youProfilbildet til KristiansenProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til swedmanProfilbildet til På_søkProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til wannaBgoodProfilbildet til JaNuSProfilbildet til BadboyProfilbildet til MandrakeProfilbildet til zailoProfilbildet til Nikki-love23Profilbildet til Leto78Profilbildet til GogT1971
Profilbildet til HighEndSubProfilbildet til m52aProfilbildet til Slappen72Profilbildet til sportfuckProfilbildet til xtrProfilbildet til Mass SageProfilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til SKubrickProfilbildet til C.lop14Profilbildet til Par BuskerudProfilbildet til KosMusProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til northkickProfilbildet til beitoProfilbildet til Natasha93

Stian

@stianiversen
aktiv 4 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Stian:Disse profilene har Stian besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje