Profilbildet til MannPåHotellProfilbildet til Nikki-love23Profilbildet til mizzyProfilbildet til MartinosloProfilbildet til sportfuckProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til xantippeProfilbildet til ingoladProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til BlondetruserProfilbildet til HexaProfilbildet til AnetteleProfilbildet til AngelManProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til DorransProfilbildet til Xjanne
Profilbildet til xtrProfilbildet til DodraugenProfilbildet til CindyCDProfilbildet til MissProfilbildet til M23_NylonProfilbildet til TingTongProfilbildet til Kjekken88Profilbildet til vanosm52Profilbildet til EmmaEEProfilbildet til FreshnessProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til julieProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til MeeowProfilbildet til windel999

Stian

@stianiversen
aktiv 3 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Stian:Disse profilene har Stian besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje