Profilbildet til staalmannenProfilbildet til PleasurekraftProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til Dotto81Profilbildet til Karlsen20mProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til MrVoldProfilbildet til MortenBProfilbildet til tinaProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til Insomnia
Profilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til trond`enProfilbildet til sola50Profilbildet til julieProfilbildet til NowheremanProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til komigje69Profilbildet til pompelProfilbildet til Trh1980Profilbildet til Difference___Profilbildet til Sea_sailorProfilbildet til SussProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til Buffy93Profilbildet til *Punky*Profilbildet til 22 swe Oslo

Stian

@stianiversen
aktiv 3 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Stian:Disse profilene har Stian besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje