Profilbildet til stor pungProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til solaProfilbildet til MortenBProfilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til Ready4funProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til sisunorProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til TordenspydProfilbildet til Passivg19Profilbildet til BluwProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til Ayakachan
Profilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til Haakon92Profilbildet til Grom87Profilbildet til m52aProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til pytagorasProfilbildet til Leto78Profilbildet til 2KosProfilbildet til Nic94Profilbildet til KAAR!!SProfilbildet til Helene89

Stian

@stianiversen
aktiv 3 år, 12 måneder siden
Disse profilene har besøkt Stian:Disse profilene har Stian besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje