Profilbildet til Something enters the roomProfilbildet til Tara84Profilbildet til BotanicalProfilbildet til pierceddickProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til FreshnessProfilbildet til orro75Profilbildet til DjeimiProfilbildet til AlekProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til sjøkjeksProfilbildet til Klar 79Profilbildet til Nikki-love23Profilbildet til Linda_25Profilbildet til Ready4funProfilbildet til Sammi
Profilbildet til EmmaEEProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til Andrea90Profilbildet til LiberiuSProfilbildet til KatherineProfilbildet til No StringsProfilbildet til temptationProfilbildet til RosjerProfilbildet til virtuveProfilbildet til engenanjaProfilbildet til TheMissProfilbildet til lekenergodProfilbildet til SakoProfilbildet til stian93Profilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til Sneaky29

Stian

@stianiversen
aktiv 4 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Stian:Disse profilene har Stian besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje