Profilbildet til foresterProfilbildet til vanosm52Profilbildet til j18elverumProfilbildet til oslokosProfilbildet til bwillyProfilbildet til pompelProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til vickycdProfilbildet til GoldenProfilbildet til staalmannenProfilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til mindwtoProfilbildet til Leather-hunkProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til alfiboy51Profilbildet til Samehada
Profilbildet til Al SpaceyProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til YouwishProfilbildet til ElinesProfilbildet til mark04Profilbildet til Julie00Profilbildet til johnrunProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til InnlandetProfilbildet til MannValdresProfilbildet til jenandProfilbildet til SvetikProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til FreshnessProfilbildet til Djeimi

Stian

@stianiversen
aktiv 4 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Stian:Disse profilene har Stian besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje