Profilbildet til IngegardProfilbildet til Kalle2Profilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til Mimmi51Profilbildet til RixnProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til Modesty56Profilbildet til Solros72Profilbildet til ElleseusProfilbildet til NåProfilbildet til XL KukkProfilbildet til joniProfilbildet til henrkjar
Profilbildet til petrus1956Profilbildet til KaisaProfilbildet til Leto78Profilbildet til IngunnProfilbildet til sanjaProfilbildet til ZaxProfilbildet til bergenm30Profilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til Lolita <3Profilbildet til KimmernProfilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til RosjerProfilbildet til Slave g23Profilbildet til Unggutten98

Stian

@stianiversen
aktiv 4 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Stian:Disse profilene har Stian besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje