Profilbildet til AngrybeanProfilbildet til Handyman31Profilbildet til Johnsen966Profilbildet til Cd28Profilbildet til FrStadPassivProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til kjelli77Profilbildet til TengilProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til superteddProfilbildet til MartinosloProfilbildet til SwededarterProfilbildet til spruksProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til RantazticProfilbildet til læremestervestfold
Profilbildet til TearyProfilbildet til Donatello21Profilbildet til RememBr83Profilbildet til kajabiProfilbildet til halloisProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til ToyenProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til JustinProfilbildet til stian93Profilbildet til SEXTREFFProfilbildet til LissaProfilbildet til EscobarProfilbildet til lalapar

Stian

@stianiversen
aktiv 5 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Stian:Disse profilene har Stian besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje