Profilbildet til rikkeintimProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til Al SpaceyProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til AndroidProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til freaky2Profilbildet til HardRockProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til bergenm30Profilbildet til CrossOdaProfilbildet til pierceddickProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til MedusaProfilbildet til harepusen
Profilbildet til mrniceguyProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til kennethProfilbildet til vanosm52Profilbildet til LeticiaProfilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til golfbearProfilbildet til mark04Profilbildet til AnMy99Profilbildet til lalaparProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til SarlimeProfilbildet til nord88Profilbildet til bigutttgardermoen32

Stian

@stianiversen
aktiv 4 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Stian:Disse profilene har Stian besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje