Profilbildet til Karlsen20mProfilbildet til Dotto81Profilbildet til hawe35Profilbildet til OlaguttenProfilbildet til shaftyProfilbildet til mr_sterhkProfilbildet til -MissV-Profilbildet til Oslo27Profilbildet til KinkymasterProfilbildet til hasifa wahibProfilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til SigvegalProfilbildet til shado33Profilbildet til wannaBgoodProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til dogbay
Profilbildet til VictorProfilbildet til RememBr83Profilbildet til parivestProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til lalaparProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til kinkysjelProfilbildet til Handyman40Profilbildet til Drifter4uProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til ole322Profilbildet til just myselfProfilbildet til BrumProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til 1randybugga

stianogvicky

@stianogvicky
aktiv 3 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt stianogvicky:Disse profilene har stianogvicky besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje