Profilbildet til ExodiaProfilbildet til **WanjaProfilbildet til DavinciProfilbildet til YouwishProfilbildet til vårkåtProfilbildet til BluwProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til RogermadsProfilbildet til lovebbwProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til DrulProfilbildet til Flekka18Profilbildet til lekenbie36Profilbildet til Lill17Profilbildet til MummiMammaProfilbildet til PSYllon
Profilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til MissMProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til Caleron86Profilbildet til Buffy93Profilbildet til LenemorProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til NinnaProfilbildet til pvcloveProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til Julie00Profilbildet til Staale

stianogvicky

@stianogvicky
aktiv 3 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt stianogvicky:Disse profilene har stianogvicky besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje