Profilbildet til zailoProfilbildet til DionysusProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til brunnbeverProfilbildet til orro75Profilbildet til andy1988Profilbildet til AlexanderProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til NjordProfilbildet til Natasha93Profilbildet til maritaProfilbildet til KvinnenProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til DemonMaggoy
Profilbildet til HommeProfilbildet til HexaProfilbildet til InsomniaProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til Mikkel82Profilbildet til maanestraaleProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til Babygirl85Profilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til leandroProfilbildet til MaykieProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til foresterProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til AlekProfilbildet til trond`en

stianogvicky

@stianogvicky
aktiv 4 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt stianogvicky:Disse profilene har stianogvicky besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje