Profilbildet til KrangleFantProfilbildet til Kas=)Profilbildet til LatexleahProfilbildet til pvcloveProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til foresterProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til CulprateProfilbildet til jannis25Profilbildet til VoluptuousProfilbildet til hawe35Profilbildet til VildeeeProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til Drifter4u
Profilbildet til DrulProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til HardRockProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til akane21Profilbildet til stuve92Profilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til ZizouProfilbildet til shaftyProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til shivaProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til Leather-hunkProfilbildet til AsveigProfilbildet til Shine

stianogvicky

@stianogvicky
aktiv 4 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt stianogvicky:Disse profilene har stianogvicky besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje