Profilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til GeiriProfilbildet til Thea92Profilbildet til No StringsProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til Klar 79Profilbildet til XenaProfilbildet til Erik1337Profilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til pytagorasProfilbildet til beitoProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til ErogenProfilbildet til NallexyProfilbildet til JaNuSProfilbildet til KnutValentine
Profilbildet til kaiasoProfilbildet til IntrMannProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til IsDronninga47Profilbildet til bunnyProfilbildet til MatteStProfilbildet til EvensProfilbildet til Tine cdProfilbildet til BadboyProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til sexy pandaProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til EscobarProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til Odin

stianogvicky

@stianogvicky
aktiv 4 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt stianogvicky:Disse profilene har stianogvicky besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje