Profilbildet til SissyShirleyProfilbildet til knny88Profilbildet til nina1992Profilbildet til TearyProfilbildet til LåtteProfilbildet til Joey77Profilbildet til PussiProfilbildet til BjornchProfilbildet til MannValdresProfilbildet til AlekProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til sluggernProfilbildet til par_30Profilbildet til lekenergodProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til Trusted Smiley
Profilbildet til AnMy99Profilbildet til TheMissProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til shaftyProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til ZizouProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til SjtProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til talkmanProfilbildet til kinky667Profilbildet til knny88Profilbildet til sexy pandaProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til petzl

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje