Profilbildet til Terje44OsloProfilbildet til RememBr83Profilbildet til LamatryneProfilbildet til IronheartProfilbildet til sluggernProfilbildet til RubberkingProfilbildet til kaiasoProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til El DiabloProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til Skeva91Profilbildet til CdrypaProfilbildet til TengilProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til BittenProfilbildet til Trh1980
Profilbildet til TheMissProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til TurbohønaProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til ingoladProfilbildet til Klara31Profilbildet til Joachim*Profilbildet til ShineProfilbildet til Geirern92Profilbildet til XenaProfilbildet til SvetikProfilbildet til TheRose49Profilbildet til Savannah2581Profilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til knutbrg

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje