Profilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til ReidarProfilbildet til lalaparProfilbildet til AvalonProfilbildet til beitoProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til xantippeProfilbildet til nelg90Profilbildet til Linda_25Profilbildet til burndocProfilbildet til parivestProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til Geirern92Profilbildet til bby123Profilbildet til krsandgutt88
Profilbildet til KineticMan75Profilbildet til RuienProfilbildet til bamsefarProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til KittyCat29Profilbildet til nada000Profilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til EvensProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til Lars80Profilbildet til latex66Profilbildet til julieProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til ThomasassProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til JaNuS

stianogvicky

@stianogvicky
aktiv 4 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt stianogvicky:Disse profilene har stianogvicky besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje