Profilbildet til brunnbeverProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til MidasProfilbildet til ToremannProfilbildet til PussiProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til FreshnessProfilbildet til gameroslProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til GogT1971Profilbildet til Galloper1989Profilbildet til sverre89Profilbildet til Savannah2581Profilbildet til MellaKristinProfilbildet til Miss
Profilbildet til krsflortProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til NtrøndereProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til freezinProfilbildet til fadedProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til coolchic101Profilbildet til trond`enProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til DorransProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til bakerProfilbildet til CatherineVonZuiden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje