Profilbildet til XL KukkProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til SpindelProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til DorcasProfilbildet til BotanicalProfilbildet til YouwishProfilbildet til LululuuProfilbildet til SigvegalProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til skurk3Profilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til karlaa
Profilbildet til bergenstranseProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til par3427Profilbildet til trond`enProfilbildet til superteddProfilbildet til bergen89Profilbildet til karlaaProfilbildet til L_KProfilbildet til SadominatorProfilbildet til poopITboyProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til No StringsProfilbildet til ØstfoldGutt

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje