Profilbildet til vårkåtProfilbildet til JM28Profilbildet til ScorpionProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til BiTrineProfilbildet til bergen89Profilbildet til RomeoProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til AjscreamProfilbildet til jeanettekProfilbildet til TengilProfilbildet til mrtoreProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til musclebottomoslo
Profilbildet til silverProfilbildet til Andersen89Profilbildet til Johnsen966Profilbildet til oslobiffenProfilbildet til ExodiaProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til @nn@Profilbildet til staalmannenProfilbildet til NowheremanProfilbildet til BiTrineProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til Tigergutten82Profilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til ingwardo82

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje