Profilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til NeonProfilbildet til brollProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til NallexyProfilbildet til hank95Profilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til h_frodeProfilbildet til jens41Profilbildet til LamatryneProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til LarsnProfilbildet til nada000
Profilbildet til Giftparnord50Profilbildet til mark04Profilbildet til Mr NilsenProfilbildet til Donatello21Profilbildet til sørlandssønnProfilbildet til Per SProfilbildet til TingTongProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til !!sweetieProfilbildet til Andersen89Profilbildet til MedPåAltProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til maritaProfilbildet til LissaProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til MrTwoface

søtgutt36oslo

@stigere79
aktiv 1 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt søtgutt36oslo:Disse profilene har søtgutt36oslo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje