Profilbildet til ElleseusProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til MeeowProfilbildet til ole322Profilbildet til coolchic101Profilbildet til XjanneProfilbildet til Thea92Profilbildet til Handyman31Profilbildet til SEXTREFFProfilbildet til TommybProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til davidandreProfilbildet til OralProfilbildet til Alexander44Profilbildet til maritaProfilbildet til cat68
Profilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til ScorpionProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til Latex50Profilbildet til BullseyeProfilbildet til JontassProfilbildet til MissyMooProfilbildet til DavinciProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til vigdis 48Profilbildet til puppemarianneProfilbildet til DorransProfilbildet til ArconadaProfilbildet til 59modellProfilbildet til JoeyKrsand

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje