Profilbildet til Mr.XProfilbildet til Helene89Profilbildet til MiaBellaProfilbildet til Angel4uProfilbildet til freezinProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til IngunnProfilbildet til LåtteProfilbildet til maritaProfilbildet til SportoguyProfilbildet til JiJiProfilbildet til latex66Profilbildet til bamsefarProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til Osl38Profilbildet til HelgelandsGubbe
Profilbildet til MeeowProfilbildet til LululuuProfilbildet til KjellarProfilbildet til SoffiProfilbildet til eddi1000Profilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til SadominatorProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til El DiabloProfilbildet til petzlProfilbildet til TurbohønaProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til dp72Profilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til ShyroxyaProfilbildet til mann osl

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje