Profilbildet til Hemne72Profilbildet til alexogsaraProfilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til 2hot4UProfilbildet til Man30303Profilbildet til IronheartProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til karlaaProfilbildet til SylvesterProfilbildet til tronderpar91Profilbildet til BlondetruserProfilbildet til YongProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til Rapper.1Profilbildet til fintparProfilbildet til Naturistmannen
Profilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til YongProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til AlesioProfilbildet til LookmeProfilbildet til FrkTheaProfilbildet til MrVoldProfilbildet til afrikarProfilbildet til lovebbwProfilbildet til ElviraProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til engenanjaProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til ElleseusProfilbildet til sluggern

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje