Profilbildet til TheMissProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til LamatryneProfilbildet til latex66Profilbildet til engenanjaProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til Difference___Profilbildet til Flekka18Profilbildet til AlekProfilbildet til Androx0Profilbildet til northkickProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til Kas=)Profilbildet til gummihelgeProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til MissyMoo
Profilbildet til lalaparProfilbildet til No StringsProfilbildet til sweettortureProfilbildet til Nic94Profilbildet til TrinetussaProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til kaiasoProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til j18elverumProfilbildet til maritaProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til jens41Profilbildet til SandnesMann1

Stine1986

@stine1986
aktiv 3 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Stine1986:Disse profilene har Stine1986 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje