Profilbildet til solaProfilbildet til Hemne72Profilbildet til staken jacsenProfilbildet til SupermannProfilbildet til HebroProfilbildet til SoffiProfilbildet til LarsnProfilbildet til LadysmanProfilbildet til AzathothProfilbildet til Floppa1Profilbildet til Lill17Profilbildet til AjscreamProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til ani5Profilbildet til dia***Profilbildet til Lissa
Profilbildet til levanger_g31Profilbildet til poopITboyProfilbildet til Linda_25Profilbildet til PlatinumProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til YongProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til nordicsoundProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til Trappani89Profilbildet til VildeeeProfilbildet til snirlenProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til Per SProfilbildet til Jone30_svg

Stine1986

@stine1986
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Stine1986:Disse profilene har Stine1986 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje