Profilbildet til MedusaProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til mindwtoProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til Mr.XProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til BotanicalProfilbildet til BabyWProfilbildet til .tvliseProfilbildet til FinelineProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til AlexsProfilbildet til Flekka18Profilbildet til NeonProfilbildet til Helene89
Profilbildet til OdinProfilbildet til someboyProfilbildet til AnMy99Profilbildet til kaiasoProfilbildet til freezinProfilbildet til Plu2Profilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til FinelineProfilbildet til NallexyProfilbildet til MrVoldProfilbildet til SKubrickProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til jonas93Profilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til bergenstranse

Stine1986

@stine1986
aktiv 4 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Stine1986:Disse profilene har Stine1986 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje