Profilbildet til Flekka18Profilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til guttenProfilbildet til RogermadsProfilbildet til AlekProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til SKubrickProfilbildet til IrenProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til fadedProfilbildet til monique tvProfilbildet til MedusaProfilbildet til LizzyProfilbildet til jens41
Profilbildet til Life is a gameProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til lekenergodProfilbildet til BotanicalProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til NinnaProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til veilchenProfilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til LeticiaProfilbildet til Cato1977Profilbildet til 2Kos

Frøken_sensuell1964

@stinekarlsen
aktiv 1 år, 8 måneder siden
Er du en kosete gutt fra Oppland, Hole, Hønefoss, Hadeland?;) Vis
Disse profilene har besøkt Frøken_sensuell1964:Disse profilene har Frøken_sensuell1964 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje