Profilbildet til KatherineProfilbildet til AlesioProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til Mr.XProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til nysgjerrigxxxProfilbildet til simonaProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til Crazy92Profilbildet til TuttaProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til ZizouProfilbildet til *Punky*Profilbildet til Oslo27Profilbildet til alfiboy51
Profilbildet til pvcloveProfilbildet til angelica96Profilbildet til sverre89Profilbildet til AinaCdProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til Haakon92Profilbildet til tinaProfilbildet til englevingerProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til claireProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til *Punky*Profilbildet til 59modellProfilbildet til IntrMannProfilbildet til wille455

Frøken_sensuell1964

@stinekarlsen
aktiv 1 år, 9 måneder siden
Er du en kosete gutt fra Oppland, Hole, Hønefoss, Hadeland?;) Vis
Disse profilene har besøkt Frøken_sensuell1964:Disse profilene har Frøken_sensuell1964 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje