Profilbildet til Merethe21Profilbildet til TorolavProfilbildet til Tine cdProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til GeeFunkProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til par_30Profilbildet til TearyProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til uzi69Profilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til elghodeProfilbildet til SherylProfilbildet til AvalonProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til *Punky*
Profilbildet til nina1992Profilbildet til plusSProfilbildet til miss76Profilbildet til nysgjerrigxxxProfilbildet til jarlemannProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til NordJente90Profilbildet til TrhMann1973Profilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til AlexanderProfilbildet til TordenspydProfilbildet til MelekProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til 2KosProfilbildet til dp72Profilbildet til kmfant

Frøken_sensuell1964

@stinekarlsen
aktiv 1 år, 7 måneder siden
Er du en kosete gutt fra Oppland, Hole, Hønefoss, Hadeland?;) Vis
Disse profilene har besøkt Frøken_sensuell1964:Disse profilene har Frøken_sensuell1964 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje