Profilbildet til ChristineTranseProfilbildet til nada000Profilbildet til JosepProfilbildet til orro75Profilbildet til virtuveProfilbildet til eddi1000Profilbildet til Tine cdProfilbildet til mann oslProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til vickycdProfilbildet til PSYllonProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til NightdiverProfilbildet til HazeProfilbildet til frodes_tr.heim
Profilbildet til StrazoProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til Søker spennignProfilbildet til Siba44Profilbildet til SammiProfilbildet til knny88Profilbildet til nymfodaleProfilbildet til hgsd1Profilbildet til *Punky*Profilbildet til xdresserProfilbildet til @nn@Profilbildet til Kalle2Profilbildet til ScorpionProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til DionysusProfilbildet til Galloper1989

Frøken_sensuell1964

@stinekarlsen
aktiv 1 år, 6 måneder siden
Er du en kosete gutt fra Oppland, Hole, Hønefoss, Hadeland?;) Vis
Disse profilene har besøkt Frøken_sensuell1964:Disse profilene har Frøken_sensuell1964 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje