Profilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til Karlsen20mProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til m52aProfilbildet til XenaProfilbildet til knutbrgProfilbildet til Matiine123Profilbildet til KosMusProfilbildet til BullseyeProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til L_KProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til SiggyzagProfilbildet til MiaBella
Profilbildet til elinkoskosProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til sisunorProfilbildet til pierceddickProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til L_KProfilbildet til JontassProfilbildet til buskerudProfilbildet til wille455Profilbildet til sexworker202Profilbildet til vanosm52Profilbildet til LøvejentaProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til MissProfilbildet til SportoguyProfilbildet til Cd28

Frøken_sensuell1964

@stinekarlsen
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Er du en kosete gutt fra Oppland, Hole, Hønefoss, Hadeland?;) Vis
Disse profilene har besøkt Frøken_sensuell1964:Disse profilene har Frøken_sensuell1964 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje