Profilbildet til xdresserProfilbildet til MasterbodøProfilbildet til SamehadaProfilbildet til StaaleProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til tromsopar80Profilbildet til TingTongProfilbildet til KongenProfilbildet til smoker;)Profilbildet til lekentpar28Profilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til h_frodeProfilbildet til Hilde79Profilbildet til oslogutt995Profilbildet til C.lop14Profilbildet til Bjornch
Profilbildet til Karlsen20mProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til pierceddickProfilbildet til JontassProfilbildet til DjeimiProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til MannValdresProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til leandroProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til FrkTheaProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til MusashiProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til frekkis71Profilbildet til CharlieBoy
  • 3 år, 9 måneder siden

    Fin g30

    Fin g30 ble et registrert medlem 3 år, 9 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje