Profilbildet til MrTwofaceProfilbildet til zailoProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til BBW28Profilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til LiberiuSProfilbildet til runAProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til jan50Profilbildet til BjoernProfilbildet til Mossing34Profilbildet til nina1992
Profilbildet til m52aProfilbildet til vårkåtProfilbildet til På_søkProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til SylvesterProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til TorolavProfilbildet til Torill1979Profilbildet til JupiterProfilbildet til XenaProfilbildet til superteddProfilbildet til golfbearProfilbildet til LululuuProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til Bra fyr 44 Oslo
  • 4 år, 1 måned siden

    Fin g30

    Fin g30 ble et registrert medlem 4 år, 1 måned siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje