Profilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til TigerProfilbildet til silverProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til 1randybuggaProfilbildet til 33Profilbildet til KaisaProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til LadyBBWProfilbildet til ani5Profilbildet til windel999Profilbildet til kennethProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til GoldenProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}
Profilbildet til ArousalProfilbildet til AndroidProfilbildet til afrikarProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til freezinProfilbildet til AlesioProfilbildet til julieProfilbildet til LangbeinProfilbildet til latex66Profilbildet til Roger84Profilbildet til Klara31Profilbildet til maanestraaleProfilbildet til DavinciProfilbildet til NinnaProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til puppemarianne
  • 4 år, 1 måned siden

    Fin g30

    Fin g30 endret profilbildet sitt 4 år, 1 måned siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje