Profilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til buskerudProfilbildet til mrtoreProfilbildet til RantazticProfilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til CharlesProfilbildet til IngegardProfilbildet til InsomniaProfilbildet til petrus1956Profilbildet til ole322Profilbildet til KittyCat29Profilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til IBeatMyDickAfterBadSex
Profilbildet til Fresia4Profilbildet til superteddProfilbildet til NyssaProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til kinkysub slutProfilbildet til jente2011Profilbildet til golfbearProfilbildet til TigerProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til NtrøndereProfilbildet til MidasProfilbildet til westpar76Profilbildet til HenrikKbgProfilbildet til leandro
  • 3 år, 9 måneder siden

    Fin g30

    Fin g30 endret profilbildet sitt 3 år, 9 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje