Profilbildet til lunatrabemProfilbildet til Androx0Profilbildet til carogirlProfilbildet til BittenProfilbildet til ToyenProfilbildet til Haakon92Profilbildet til petzlProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til two-playfulProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til Joey77Profilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til Lolita <3Profilbildet til CrossOdaProfilbildet til xtr
Profilbildet til Singel49Profilbildet til sexworker202Profilbildet til HenrikKbgProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til Tara84Profilbildet til SussProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til Joachim*Profilbildet til mrniceguyProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til shivaProfilbildet til j18elverumProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til troendern93Profilbildet til pitt76

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje