Profilbildet til bakerProfilbildet til TabbeProfilbildet til bby123Profilbildet til faithProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til -MissV-Profilbildet til trollmor;)))Profilbildet til Masserer_degProfilbildet til hotnoProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til sisunorProfilbildet til Hulder1Profilbildet til RockhardOsloProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til Escobar
Profilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til wannaBgoodProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til MizzyProfilbildet til knutbrgProfilbildet til Siba44Profilbildet til JærguttenProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til LangbeinProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til niceboy1986Profilbildet til MannPåHotellProfilbildet til pvcloveProfilbildet til DionysusProfilbildet til Rapper.1

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje