Profilbildet til dia***Profilbildet til Mr.XProfilbildet til XenaProfilbildet til Stine1986Profilbildet til lovebbwProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til TommybProfilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til TonyMontanaProfilbildet til cat68Profilbildet til ZaxProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til C.lop14Profilbildet til DrYvil
Profilbildet til MatteStProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til AnMy99Profilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til KjellarProfilbildet til beitoProfilbildet til LeticiaProfilbildet til naitsProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til trisvikProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til Johnsen966Profilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til svensksnubbe
  • 4 år, 1 måned siden

    Fin g30

    Fin g30 endret profilbildet sitt 4 år, 1 måned siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje