Profilbildet til ChristineTranseProfilbildet til orphansProfilbildet til CuckoldparetProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til guttenProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til golfbearProfilbildet til afrikarProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til elghodeProfilbildet til hank95Profilbildet til Shadowwolf
Profilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til Mr.XProfilbildet til GirlflowerProfilbildet til Hulder1Profilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til Lenaa23Profilbildet til AndyrjProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til sexypar85Profilbildet til KvastenProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til SarlimeProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til Andersen89Profilbildet til !!sweetie
  • 3 år, 9 måneder siden

    Fin g30

    Fin g30 endret profilbildet sitt 3 år, 9 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje