Profilbildet til parivestProfilbildet til KongenProfilbildet til jens41Profilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til Modesty56Profilbildet til GirlflowerProfilbildet til MizzyProfilbildet til DorransProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til RJProfilbildet til LarsnProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til Trappani89Profilbildet til Erlend:)Profilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28
Profilbildet til DodraugenProfilbildet til BiparProfilbildet til KongenProfilbildet til spruksProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til Passiv84 osloProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til StavangerProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til EscobarProfilbildet til Cd28Profilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til HebroProfilbildet til !BK5dude34!

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje