Profilbildet til IronheartProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til ShjalomProfilbildet til bad666boyProfilbildet til JupiterProfilbildet til Lill17Profilbildet til temptationProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til Latex44Profilbildet til KoseGutt89Profilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til BotanicalProfilbildet til Handyman31Profilbildet til NaturistmannenProfilbildet til MaykieProfilbildet til Rosjer
Profilbildet til sjøkjeksProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til buskerudProfilbildet til orro75Profilbildet til AnMy99Profilbildet til zailoProfilbildet til jan50Profilbildet til FrStadPassivProfilbildet til nada000Profilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til NordlandProfilbildet til LangbeinProfilbildet til TommybProfilbildet til Mr.XProfilbildet til akane21Profilbildet til Helene89

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje