Profilbildet til 59modellProfilbildet til troendern93Profilbildet til RomeoProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til RubberkingProfilbildet til buskerudProfilbildet til ingoladProfilbildet til StrazoProfilbildet til Crazy92Profilbildet til nymfodaleProfilbildet til orphansProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til @nn@Profilbildet til sverre89Profilbildet til kajabiProfilbildet til Rosjer
Profilbildet til snirlenProfilbildet til ReidarProfilbildet til MatteStProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til KosMusProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til bakerProfilbildet til OsloG21Profilbildet til Mossing34Profilbildet til ZeroProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til petrus1956

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje