Profilbildet til CleoProfilbildet til oslokosProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til LåtteProfilbildet til jarlemannProfilbildet til RockDudeProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til kaiasoProfilbildet til Hilde79Profilbildet til mannstavangerProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til ElskersexenProfilbildet til ninatvProfilbildet til martin,østfold
Profilbildet til MolliProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til SiljeProfilbildet til ReidarProfilbildet til NymfoWetBiProfilbildet til krsflortProfilbildet til JosepProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til HazeProfilbildet til LeneaProfilbildet til toro60Profilbildet til KiwienProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til OdinProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til MrVold

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje