Profilbildet til Zuurie2Profilbildet til bby123Profilbildet til KennethR88Profilbildet til Master33 BergenProfilbildet til AlesioProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til faithProfilbildet til shivaProfilbildet til jenandProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til Passivg19Profilbildet til sjømannProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til MortenBProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til Victor
Profilbildet til ChrisCProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til Mimmi51Profilbildet til Slappen72Profilbildet til RJProfilbildet til vesle 43Profilbildet til SarlimeProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til LærerenProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til Par på camProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til HazeProfilbildet til Charles

Fin g30

@stistorm
aktiv 4 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Fin g30:Disse profilene har Fin g30 besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 3 timer, 18 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 3 timer, 18 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 3 dager, 22 timer siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje