Profilbildet til kaiasoProfilbildet til OlavsenProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til ReidarProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til two-playfulProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til agderProfilbildet til RockDudeProfilbildet til Huldra89Profilbildet til KWGProfilbildet til Grom87Profilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til StrazoProfilbildet til cat68
Profilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til NettstedetProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til naitsProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til Kalle2Profilbildet til Robin..tvProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til staken jacsenProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til SjtProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til mrroyalProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til par3427Profilbildet til Solros72

Fin g30

@stistorm
aktiv 3 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Fin g30:Disse profilene har Fin g30 besøkt:

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Hemmelig

Min sexstatus

Vil helst ikke si

Hva jeg liker best

Det meste

Hva jeg hater mest

Vet ikke

Fritekst

Liker å utforske, gjerne parr, bbw, unge og eldre. Girls, give me Your feet!

Obligatoriske opplysninger

Alias

Fin g30

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje