Profilbildet til Tigergutten82Profilbildet til Torill1979Profilbildet til RubberkingProfilbildet til RixnProfilbildet til BotanicalProfilbildet til MizzyProfilbildet til KennethR88Profilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til IsDronninga47Profilbildet til KAAR!!SProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til Jan46Profilbildet til ToremannProfilbildet til eddi1000Profilbildet til AfroManProfilbildet til NordJente90
Profilbildet til SussProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til virtuveProfilbildet til naitsProfilbildet til johnrunProfilbildet til KiwienProfilbildet til AndroidProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til jarlemannProfilbildet til staalmannenProfilbildet til ReidarProfilbildet til skurk3Profilbildet til NaturistmannenProfilbildet til Man30303Profilbildet til Stine1986Profilbildet til Nic94

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje