Profilbildet til CalaDorProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til BergenoProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til Nic94Profilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til runAProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til buskerudProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til SherylProfilbildet til AskimMannProfilbildet til BrumProfilbildet til IronheartProfilbildet til UngOgDeilig
Profilbildet til BluwProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til virtuveProfilbildet til bby123Profilbildet til Trheim1977Profilbildet til NeonProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til Tobben28Profilbildet til rosegartner33Profilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til englevingerProfilbildet til joniProfilbildet til xdresser

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje