Profilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til Floppa1Profilbildet til xtrProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til nina1992Profilbildet til LatexleahProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til Tony21Profilbildet til Leto78Profilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til trannyboyProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til SussProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til KogK
Profilbildet til LathamsProfilbildet til jenandProfilbildet til golfbearProfilbildet til Mass SageProfilbildet til lalaparProfilbildet til davidandreProfilbildet til TengilProfilbildet til GoldenProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til MannValdresProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til Hexa

Er m på morro

@stiussen
aktiv 3 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Er m på morro:Disse profilene har Er m på morro besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje