Profilbildet til Singel49Profilbildet til vanosm52Profilbildet til JM28Profilbildet til dia***Profilbildet til RantazticProfilbildet til krsflortProfilbildet til RonnProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til troendern93Profilbildet til Grom87Profilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til HommeProfilbildet til chipProfilbildet til mann oslProfilbildet til *Punky*
Profilbildet til Jan46Profilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til englevingerProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til ballderProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til ReidarProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til kennedy85Profilbildet til burndoc

Er m på morro

@stiussen
aktiv 3 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Er m på morro:Disse profilene har Er m på morro besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Er m på morro

Ditt kjønn

Par

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Aktivitetspartner (kamerat)

Min sexstatus

Fetish

Fritekst

Søker vin sang å glede å mye koz

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje