Profilbildet til TheReaderProfilbildet til dia***Profilbildet til Cato1977Profilbildet til freezinProfilbildet til SakoProfilbildet til Mass SageProfilbildet til SherylProfilbildet til DodraugenProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til SnæxProfilbildet til CharlesProfilbildet til fridafridaProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til MarwinProfilbildet til Andii
Profilbildet til xdresserProfilbildet til shado33Profilbildet til windel999Profilbildet til SylvesterProfilbildet til veilchenProfilbildet til AndiiProfilbildet til englevingerProfilbildet til Anne72Profilbildet til BluwProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til DrYvilProfilbildet til Caleron86Profilbildet til badboy1986Profilbildet til Bergen1987Profilbildet til mrtore

Er m på morro

@stiussen
aktiv 4 år siden
Disse profilene har besøkt Er m på morro:Disse profilene har Er m på morro besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Er m på morro

Ditt kjønn

Par

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Aktivitetspartner (kamerat)

Min sexstatus

Fetish

Fritekst

Søker vin sang å glede å mye koz

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje