Profilbildet til jeanettekProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til YuaygirlProfilbildet til PleasurekraftProfilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til sjømannProfilbildet til Lez 40Profilbildet til LatexToiletSlaveProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til NallexyProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til DonGrisProfilbildet til Dotto81Profilbildet til MannTrondheim
Profilbildet til TingTongProfilbildet til førdeparetProfilbildet til vekten75Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til carmellaProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til søker sexProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til ArvidluisProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til LizzyProfilbildet til BittenProfilbildet til SjtProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til Ayakachan

smoker;)

@stoner811
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Ta gjerne kontakt hvis du vil bli bedre kjent og treffes. Har skype og kik. Vis
Disse profilene har besøkt smoker;):Disse profilene har smoker;) besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje