Profilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til LenemorProfilbildet til ElyProfilbildet til El DiabloProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til Jone30_svgProfilbildet til SadominatorProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til BottomProfilbildet til niceboy1986Profilbildet til zailoProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til Oslo 44Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)
Profilbildet til bait69Profilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til staken jacsenProfilbildet til OlavsenProfilbildet til ExodiaProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til LululuuProfilbildet til DrulProfilbildet til *Punky*Profilbildet til SEXTREFFProfilbildet til Handyman40Profilbildet til fintparProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til RogermadsProfilbildet til Kas=)

smoker;)

@stoner811
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Ta gjerne kontakt hvis du vil bli bedre kjent og treffes. Har skype og kik. Vis
Disse profilene har besøkt smoker;):Disse profilene har smoker;) besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje