Profilbildet til apeeassProfilbildet til elghodeProfilbildet til nord88Profilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til eddi1000Profilbildet til superteddProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til stian93Profilbildet til SvantepriProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til Roger84Profilbildet til **WanjaProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til jarlemannProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til LiberiuS
Profilbildet til urokraakeProfilbildet til DionysusProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til Roger84Profilbildet til alfiboy51Profilbildet til TrudeluttProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til vfold50MvilProfilbildet til LamatryneProfilbildet til LadyStarProfilbildet til nord88Profilbildet til ElviraProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til Fredbo_StavangerProfilbildet til NataProfilbildet til Moa

Strazo

@strazo
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Strazo:Disse profilene har Strazo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje