Profilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til LissaProfilbildet til Hemne72Profilbildet til Handyman40Profilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til Vfold50MProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til søker sexProfilbildet til StaaleProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til KvinnenProfilbildet til BjoernProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til babyblueeyesProfilbildet til Midas
Profilbildet til JiJiProfilbildet til CleoProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til DorransProfilbildet til OralProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til ExosProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til ParKos2239Profilbildet til BiparopplandProfilbildet til ChrisCProfilbildet til RJProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til wille455

Strazo

@strazo
aktiv 4 år siden
Disse profilene har besøkt Strazo:Disse profilene har Strazo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje