Profilbildet til Fresia4Profilbildet til Hanne PanneProfilbildet til BiparProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til IntrMannProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til angelica96Profilbildet til !!sweetieProfilbildet til GeiriProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til stian93Profilbildet til j18elverumProfilbildet til love one anotherProfilbildet til ShjalomProfilbildet til just myselfProfilbildet til Sarlime
Profilbildet til M23_NylonProfilbildet til freezinProfilbildet til sexworker202Profilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til AlexanderProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til LizzyProfilbildet til OralProfilbildet til mark04Profilbildet til G94skedsmoProfilbildet til RogermadsProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til blaithinProfilbildet til Torill1979Profilbildet til trollmor;)))Profilbildet til bunny

Strazo

@strazo
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Strazo:Disse profilene har Strazo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje