Profilbildet til moss73Profilbildet til Cato1977Profilbildet til halloisProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til vanosm52Profilbildet til bait69Profilbildet til ErogenProfilbildet til OdinProfilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til StaaleProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til KAAR!!SProfilbildet til synnyProfilbildet til engenanjaProfilbildet til CindyCD
Profilbildet til BiJ25iParProfilbildet til Merethe21Profilbildet til SupermannProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til vekten75Profilbildet til StreetgirlsProfilbildet til latino123Profilbildet til candyqueen30Profilbildet til GuttOslo95Profilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til poopITboyProfilbildet til TearyProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til Ayakachan

Strazo

@strazo
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Strazo:Disse profilene har Strazo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje