Profilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til Stuker\'nProfilbildet til spruksProfilbildet til CuckoldparetProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til Bukowski69Profilbildet til ShineProfilbildet til RogermadsProfilbildet til nada000Profilbildet til sanjaProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til ShyroxyaProfilbildet til talkmanProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til MrLumar82
Profilbildet til UmbrEllaEllyProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til GogT1971Profilbildet til spruksProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til wille455Profilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til troendern93Profilbildet til Erik1337Profilbildet til Joey77Profilbildet til vannmann1987Profilbildet til Robert Love

Strazo

@strazo
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Strazo:Disse profilene har Strazo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje