Profilbildet til Lica89Profilbildet til GirlflowerProfilbildet til Solros72Profilbildet til RockDudeProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til knny88Profilbildet til JavhaxProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til kastrdProfilbildet til KosMusProfilbildet til KristiansenProfilbildet til Sea_sailorProfilbildet til colargolProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til 59modellProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtes
Profilbildet til Jone30_svgProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til MasterbodøProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til StreetgirlsProfilbildet til hgsd1Profilbildet til KinkymasterProfilbildet til BergenoProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til RantazticProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til colargolProfilbildet til line tvProfilbildet til BecksProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til jeanettek

Strazo

@strazo
aktiv 2 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Strazo:Disse profilene har Strazo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje