Profilbildet til InsomniaProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til plusSProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til Handyman40Profilbildet til urokraakeProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til nafaProfilbildet til IronheartProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til Natasha93Profilbildet til freaky2Profilbildet til babyboo
Profilbildet til frekkis71Profilbildet til RuienProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til Oslo 44Profilbildet til hgsd1Profilbildet til Cecilie95Profilbildet til ElviraProfilbildet til Singel49Profilbildet til komigje69Profilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til henrkjarProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til Grom87Profilbildet til ellenProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til Tommyb

Strazo

@strazo
aktiv 3 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Strazo:Disse profilene har Strazo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje