Profilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til SammiProfilbildet til ExosProfilbildet til Flekka18Profilbildet til oslo-mannProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til BotanicalProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til NathalieJanneProfilbildet til bergenm30Profilbildet til afrikarProfilbildet til C.lop14Profilbildet til Soffi
Profilbildet til ingwardo82Profilbildet til jannis25Profilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til karlaaProfilbildet til fadedProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til charlotee23Profilbildet til gebbensladdProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til kaiasoProfilbildet til rikkeintim

Strazo

@strazo
aktiv 4 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Strazo:Disse profilene har Strazo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje