Profilbildet til vekten75Profilbildet til simonaProfilbildet til Tony21Profilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til DrulProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til Mass SageProfilbildet til RockDudeProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til TorolavProfilbildet til SakoProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til snirlenProfilbildet til freaky2
Profilbildet til FrkHeidiProfilbildet til Caleron86Profilbildet til RogermadsProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til Linda_25Profilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til AngelManProfilbildet til ShineProfilbildet til ZaxProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til komigje69Profilbildet til beitoProfilbildet til RosjerProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til sisunorProfilbildet til Difference___

Strazo

@strazo
aktiv 4 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Strazo:Disse profilene har Strazo besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje