Profilbildet til Androx0Profilbildet til XL KukkProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til Hemne72Profilbildet til vesle 43Profilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til Slave g23Profilbildet til MaykieProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til JM28Profilbildet til ChrisCProfilbildet til engenanjaProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til søker sexProfilbildet til Dodraugen
Profilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til Torill1979Profilbildet til Skeva91Profilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til BluwProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til johnrunProfilbildet til Oslo27Profilbildet til SvantepriProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til KospieProfilbildet til BullseyeProfilbildet til snirlen

Strazo

@strazo
aktiv 4 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Strazo:Disse profilene har Strazo besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 5 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 5 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje