Profilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til Thea92Profilbildet til SKubrickProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til Tony21Profilbildet til babybooProfilbildet til zethProfilbildet til Hilde79Profilbildet til Robin..tvProfilbildet til TurbohønaProfilbildet til mindwtoProfilbildet til KvastenProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til Tara84
Profilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til DjeimiProfilbildet til Matiine123Profilbildet til Rasputin72Profilbildet til xdresserProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til OlavsenProfilbildet til KvinnenProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til mann oslProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til SwededarterProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til OralProfilbildet til sola50

Strazo

@strazo
aktiv 4 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Strazo:Disse profilene har Strazo besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Strazo

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje