Profilbildet til IsDronninga47Profilbildet til VoluptuousProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til KWGProfilbildet til CalaDorProfilbildet til sisunorProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til kinkysjelProfilbildet til julieProfilbildet til GhroltProfilbildet til BistvgProfilbildet til Sea_sailorProfilbildet til JupiterProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til Phenrik
Profilbildet til latino123Profilbildet til agderProfilbildet til ElinesProfilbildet til JimBodenProfilbildet til LadysmanProfilbildet til Vfold50MProfilbildet til Slappen72Profilbildet til KoseGutt89Profilbildet til Natasha93Profilbildet til BotanicalProfilbildet til testomanProfilbildet til Buffy93Profilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til trannyboyProfilbildet til trond`en

*'Sexslavinne søkes, Stord

@strengt-par
aktiv 1 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt *'Sexslavinne søkes, Stord:Disse profilene har *'Sexslavinne søkes, Stord besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje