Profilbildet til Just4youProfilbildet til mr_sterhkProfilbildet til Passivg19Profilbildet til PhenrikProfilbildet til CharlesProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til Osl38Profilbildet til hgsd1Profilbildet til TorolavProfilbildet til faithProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til -MissV-Profilbildet til Reidar
Profilbildet til Terje44OsloProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til MikeProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til BittenProfilbildet til tinaProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til henrkjarProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good manProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til AlexanderProfilbildet til LatexToiletSlaveProfilbildet til binittedal31Profilbildet til KrangleFant

*'Sexslavinne søkes, Stord

@strengt-par
aktiv 1 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt *'Sexslavinne søkes, Stord:Disse profilene har *'Sexslavinne søkes, Stord besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 2 timer, 26 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 2 timer, 26 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje