Profilbildet til ManimalProfilbildet til AlesioProfilbildet til mizzyProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til EllensoekerProfilbildet til SiggyzagProfilbildet til bergenm30Profilbildet til SvantepriProfilbildet til AndiiProfilbildet til ballderProfilbildet til LangbeinProfilbildet til Helene89Profilbildet til WhiteTigerProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til NightdiverProfilbildet til Læreren
Profilbildet til JosepProfilbildet til Handyman40Profilbildet til Kate WProfilbildet til Lica89Profilbildet til parivestProfilbildet til GiggSProfilbildet til Alexander44Profilbildet til MortenBProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til SimProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til ElviraProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til carogirl

*'Sexslavinne søkes, Stord

@strengt-par
aktiv 1 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt *'Sexslavinne søkes, Stord:Disse profilene har *'Sexslavinne søkes, Stord besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 27 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 27 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje