Profilbildet til MarwinProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til MikeProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til KerstinVirgoProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til GuttOslo95Profilbildet til LatexfunProfilbildet til Siba44Profilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til bakerProfilbildet til talkmanProfilbildet til GeiriProfilbildet til DorransProfilbildet til Skorpionen
Profilbildet til GolddiggerProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til englevingerProfilbildet til LokerProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til trannyboyProfilbildet til Klara31Profilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til Reisende40Profilbildet til jan50Profilbildet til BjornchProfilbildet til Tara84

*'Sexslavinne søkes, Stord

@strengt-par
aktiv 1 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt *'Sexslavinne søkes, Stord:Disse profilene har *'Sexslavinne søkes, Stord besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

*'Sexslavinne søkes, Stord

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje