Profilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til HommeProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til Mass SageProfilbildet til Isabella10Profilbildet til Matiine123Profilbildet til sola50Profilbildet til Par BuskerudProfilbildet til Oslo27Profilbildet til Mr BMWProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til GiggSProfilbildet til BluwProfilbildet til SiljeProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)
Profilbildet til love one anotherProfilbildet til geddimannProfilbildet til KvinnenProfilbildet til shado33Profilbildet til blaithinProfilbildet til JosepProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til Angel84Profilbildet til sisunorProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til Lenaa23Profilbildet til Skeva91Profilbildet til LeticiaProfilbildet til Reina21Profilbildet til stianogvickyProfilbildet til runA

stuve92

@stuve92
aktiv 3 år siden
Disse profilene har besøkt stuve92:Disse profilene har stuve92 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje