Profilbildet til GeeFunkProfilbildet til MissyMooProfilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til JavhaxProfilbildet til johnrunProfilbildet til Giftparnord50Profilbildet til windel999Profilbildet til just myselfProfilbildet til hotnoProfilbildet til orphansProfilbildet til stordProfilbildet til BistvgProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til henrkjarProfilbildet til kmfantProfilbildet til Andii
Profilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til parivestProfilbildet til urokraakeProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til TheMissProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til burndocProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til Crazy92Profilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til DrGeigerProfilbildet til KiwienProfilbildet til bad666boyProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til RockDude

stuve92

@stuve92
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt stuve92:Disse profilene har stuve92 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje