Profilbildet til elinkoskosProfilbildet til Mr.XProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til @nn@Profilbildet til CindyCDProfilbildet til BullseyeProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til OlaguttenProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til Ruthless84Profilbildet til CandyCrushProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til LeneaProfilbildet til Skeva91Profilbildet til Difference___Profilbildet til Tigergutten82
Profilbildet til BjornchProfilbildet til SkårnesProfilbildet til IntrMannProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til StaaleProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til AngelManProfilbildet til i love boysProfilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til TorolavProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til XenaProfilbildet til NordJente90Profilbildet til PSYllon

stuve92

@stuve92
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt stuve92:Disse profilene har stuve92 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje