Profilbildet til Floppa1Profilbildet til RosjerProfilbildet til Nic94Profilbildet til godheksaProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til binittedal31Profilbildet til spruksProfilbildet til fridafridaProfilbildet til MortenBProfilbildet til dewill77Profilbildet til KvinnenProfilbildet til Trh1980Profilbildet til Mr.XProfilbildet til SherylProfilbildet til SoffiProfilbildet til Kjekken88
Profilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til oslobiffenProfilbildet til IrenProfilbildet til KWGProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til MehtevasProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til Fresia4Profilbildet til StaaleProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til siwtheresee

stuve92

@stuve92
aktiv 2 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt stuve92:Disse profilene har stuve92 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje