Profilbildet til MM77Profilbildet til dia***Profilbildet til dogbayProfilbildet til NeonProfilbildet til 33Profilbildet til XenaProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til AzathothProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til Mikkel82Profilbildet til DrYvilProfilbildet til troendern93
Profilbildet til golfbearProfilbildet til regntøymannProfilbildet til GoldenProfilbildet til spruksProfilbildet til dp72Profilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til FreshnessProfilbildet til jens41Profilbildet til BecksProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til treff hedmarkProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til Fin g30Profilbildet til DrulProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til Ellensoeker

stuve92

@stuve92
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt stuve92:Disse profilene har stuve92 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje