Profilbildet til MatteStProfilbildet til mann oslProfilbildet til brunnbeverProfilbildet til mrroyalProfilbildet til Slave g23Profilbildet til 33Profilbildet til ArousalProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til shinY_Profilbildet til lovebbwProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til EscobarProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til vickycdProfilbildet til Romeo
Profilbildet til ChristineCD36OsloProfilbildet til 33Profilbildet til Sonny55Profilbildet til vesle 43Profilbildet til ExosProfilbildet til jente2011Profilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til KaisaProfilbildet til DavinciProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til Modesty56Profilbildet til Zuurie2Profilbildet til sjømannProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til CrossOda

stuve92

@stuve92
aktiv 4 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt stuve92:Disse profilene har stuve92 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje