Profilbildet til No StringsProfilbildet til maritaProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til MikeProfilbildet til AvalonProfilbildet til HexaProfilbildet til Kate WProfilbildet til PussiProfilbildet til StreetgirlsProfilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til HornyAdults_orgProfilbildet til Floppa1Profilbildet til GoldenProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til Silje
Profilbildet til Reisende40Profilbildet til testomanProfilbildet til SadominatorProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til Oslo60+Profilbildet til angelica96Profilbildet til Cato1977Profilbildet til superteddProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til carogirlProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til troendern93Profilbildet til BotanicalProfilbildet til *Punky*Profilbildet til Bistvg

stuve92

@stuve92
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt stuve92:Disse profilene har stuve92 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje