Profilbildet til bergenstranseProfilbildet til claireProfilbildet til SpindelProfilbildet til SherylProfilbildet til CulprateProfilbildet til RockDudeProfilbildet til lekenergodProfilbildet til Alexander44Profilbildet til Erik1337Profilbildet til sjøkjeksProfilbildet til regntøymannProfilbildet til MILFogDILFProfilbildet til SnæxProfilbildet til latexthingProfilbildet til Tara84Profilbildet til dia***
Profilbildet til gloria thomasProfilbildet til FreshnessProfilbildet til Tony21Profilbildet til BiJ25iParProfilbildet til CalaDorProfilbildet til binittedal31Profilbildet til par3427Profilbildet til ArvidluisProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til GoldenProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til Avalon
  • 3 år, 10 måneder siden

    stuve92

    stuve92 ble et registrert medlem 3 år, 10 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje