Profilbildet til Handyman31Profilbildet til lauraloveProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til kennedy85Profilbildet til RuienProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til Solros72Profilbildet til FeralFelineProfilbildet til Mass SageProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til SportoguyProfilbildet til Reisende40Profilbildet til TrhMann1973Profilbildet til Cato1977Profilbildet til EscobarProfilbildet til Oslomann 38
Profilbildet til chipProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til sexognytelseProfilbildet til IronheartProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til CulprateProfilbildet til pierceddickProfilbildet til coolchic101Profilbildet til apeeassProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til sola50
  • 4 år, 4 måneder siden

    stuve92

    stuve92 ble et registrert medlem 4 år, 4 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje