Profilbildet til Gutt 94Profilbildet til NinnaProfilbildet til TheReaderProfilbildet til Natasha93Profilbildet til L_KProfilbildet til Singel49Profilbildet til røyskattaProfilbildet til bakerProfilbildet til KjellarProfilbildet til ElinesProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til maler.nProfilbildet til Dotto81Profilbildet til Robin..tvProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til Mr Nilsen
Profilbildet til StorMørkKukProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til CalaDorProfilbildet til OlavsenProfilbildet til BBW28Profilbildet til pitt76Profilbildet til Mandal37Profilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til RomeoProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til sydvest m48Profilbildet til bbck osloProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til kinkybente49-fetish-sub
  • 4 år, 1 måned siden

    stuve92

    stuve92 ble et registrert medlem 4 år, 1 måned siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje