Profilbildet til BabyWProfilbildet til LululuuProfilbildet til SingleLizProfilbildet til urokraakeProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til PussiProfilbildet til Klara31Profilbildet til !!sweetieProfilbildet til BluwProfilbildet til Lill17Profilbildet til babybooProfilbildet til CleoProfilbildet til bbck osloProfilbildet til carogirlProfilbildet til MissyMoo
Profilbildet til KaatqkkProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til kennethProfilbildet til KWGProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til nord88Profilbildet til Erik1337Profilbildet til Oslo 44Profilbildet til Caleron86Profilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til RonnProfilbildet til 2KosProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til ExodiaProfilbildet til AvalonProfilbildet til hawe35
  • 4 år, 4 måneder siden

    stuve92

    stuve92 endret profilbildet sitt 4 år, 4 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje