Profilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til NataProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til superteddProfilbildet til jannis25Profilbildet til ChatrinetvProfilbildet til SwededarterProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til El DiabloProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til Par BuskerudProfilbildet til Klar 79Profilbildet til runAProfilbildet til komigje69Profilbildet til Androx0
Profilbildet til oslobiffenProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til pitt76Profilbildet til MizzyProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til SakoProfilbildet til hank95Profilbildet til StrazoProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til AskimMannProfilbildet til MartinosloProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til kinkysub slut
  • 4 år, 1 måned siden

    stuve92

    stuve92 endret profilbildet sitt 4 år, 1 måned siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje