Profilbildet til UmbrellaProfilbildet til Mossing34Profilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til ToremannProfilbildet til AnetteleProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til SKubrickProfilbildet til førdeparetProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til ElviraProfilbildet til Leather-hunkProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til nina1992Profilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til ValeriaProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.
Profilbildet til sølProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til Isabella10Profilbildet til Mass SageProfilbildet til moss73Profilbildet til AmpriProfilbildet til urokraakeProfilbildet til ValeriaProfilbildet til UerfarenProfilbildet til veilchenProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til dia***Profilbildet til Haze
  • 3 år, 10 måneder siden

    stuve92

    stuve92 endret profilbildet sitt 3 år, 10 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje