Profilbildet til SamehadaProfilbildet til LookmeProfilbildet til LangbeinProfilbildet til ElviraProfilbildet til ChivasProfilbildet til PussiProfilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til RogermadsProfilbildet til No StringsProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til Nikki-love23Profilbildet til TheMissProfilbildet til burndocProfilbildet til Al Spacey
Profilbildet til OdinProfilbildet til NymfoWetBiProfilbildet til Donatello21Profilbildet til Sonny55Profilbildet til solaProfilbildet til Man30303Profilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til DorransProfilbildet til trisvikProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til Preci1ous69Profilbildet til maritaProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til pleasure4u2n8

stuve92

@stuve92
aktiv 3 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt stuve92:Disse profilene har stuve92 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje