Profilbildet til BB-btm4topProfilbildet til xantippeProfilbildet til ExosProfilbildet til maler.nProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til Rapper.1Profilbildet til Bergen-nordProfilbildet til virtuveProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til HenriettejentaProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til davidandreProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til L_KProfilbildet til TheMiss
Profilbildet til DrulProfilbildet til TabbeProfilbildet til jenandProfilbildet til northkickProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til JimBodenProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til KatherineProfilbildet til Solros72Profilbildet til Something enters the roomProfilbildet til binittedal31Profilbildet til gebbensladdProfilbildet til Kalle2Profilbildet til Xena

stuve92

@stuve92
aktiv 4 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt stuve92:Disse profilene har stuve92 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje