Profilbildet til Babygirl85Profilbildet til CulprateProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til NymfoWetBiProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til shinY_Profilbildet til virtuveProfilbildet til Lars80Profilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til JimBodenProfilbildet til talkmanProfilbildet til Donatello21Profilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til Lolita <3
Profilbildet til Rasputin72Profilbildet til stuve92Profilbildet til Dreamboy78Profilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til M23_NylonProfilbildet til @nn@Profilbildet til JærguttenProfilbildet til bad666boyProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til Stine1986Profilbildet til CandyCrushProfilbildet til KosMusProfilbildet til BullseyeProfilbildet til AndyrjProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til Par Buskerud

stuve92

@stuve92
aktiv 3 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt stuve92:Disse profilene har stuve92 besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje