Profilbildet til babybooProfilbildet til KimmernProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til NinnaProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til SwededarterProfilbildet til simonaProfilbildet til vickycdProfilbildet til El DiabloProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til kaiasoProfilbildet til MartinosloProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til MannValdresProfilbildet til Sylvester
Profilbildet til HebroProfilbildet til kajabiProfilbildet til wille455Profilbildet til MissProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til AskimMannProfilbildet til vekten75Profilbildet til Roger84Profilbildet til ExodiaProfilbildet til Kas=)Profilbildet til soulofkitchenProfilbildet til monique tvProfilbildet til MedusaProfilbildet til MaykieProfilbildet til KarinagayProfilbildet til NaughtyDane

stuve92

@stuve92
aktiv 4 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt stuve92:Disse profilene har stuve92 besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje