Profilbildet til ingwardo82Profilbildet til oslobiffenProfilbildet til AlexanderProfilbildet til RuienProfilbildet til Dotto81Profilbildet til Tara84Profilbildet til HenrikKbgProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til eddi1000Profilbildet til sola50Profilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til InsomniaProfilbildet til synnyProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til Nic94
Profilbildet til ingwardo82Profilbildet til Klara31Profilbildet til Matiine123Profilbildet til MandrakeProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til cat68Profilbildet til sluggernProfilbildet til LatexfunProfilbildet til sjømannProfilbildet til latexthingProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til bunnyProfilbildet til C.lop14Profilbildet til GiggSProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til JoeyKrsand

stuve92

@stuve92
aktiv 3 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt stuve92:Disse profilene har stuve92 besøkt:

Favorittemner

Denne brukeren har ingen favorittemner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje