Profilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til SportoguyProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til vickycdProfilbildet til pierceddickProfilbildet til SylvesterProfilbildet til JM28Profilbildet til MaykieProfilbildet til ShjalomProfilbildet til ole322Profilbildet til sjøkjeksProfilbildet til AzathothProfilbildet til MariusProfilbildet til ArielProfilbildet til orro75
Profilbildet til CdrypaProfilbildet til nina1992Profilbildet til kinkysub slutProfilbildet til JosepProfilbildet til Kas=)Profilbildet til HenriettejentaProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til FrkHeidiProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til L_KProfilbildet til SvantepriProfilbildet til LatexmannProfilbildet til Ramona smerte slave

stuve92

@stuve92
aktiv 4 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt stuve92:Disse profilene har stuve92 besøkt:

Favorittemner

Denne brukeren har ingen favorittemner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje