Profilbildet til Cecilie95Profilbildet til Ready4funProfilbildet til BluwProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til MissProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til fridafridaProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til DavinciProfilbildet til AlekProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til spruksProfilbildet til PhenrikProfilbildet til 59modellProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til SingleElise
Profilbildet til NataProfilbildet til poopITboyProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til silverProfilbildet til LatexmannProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til Terje44OsloProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til Slave g23Profilbildet til Man30303Profilbildet til qwerty19Profilbildet til shaftyProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til Strazo

stuve92

@stuve92
aktiv 4 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt stuve92:Disse profilene har stuve92 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

stuve92

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Elsker

Min sexstatus

Homse/Bi

Hva jeg liker best

Suge og knulle

Hva jeg hater mest

BDSM og de tingene

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje