Profilbildet til moss73Profilbildet til KittyCat29Profilbildet til colargolProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til Andersen89Profilbildet til Jan46Profilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til dewill77Profilbildet til kjelli77Profilbildet til ScorpionProfilbildet til RantazticProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til RJProfilbildet til Odin
Profilbildet til OlaguttenProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til SoffiProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til Nic94Profilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til sølProfilbildet til Osl38Profilbildet til kennethProfilbildet til HexaProfilbildet til MidasProfilbildet til KennethR88Profilbildet til søker sexProfilbildet til NoMoreMrNiceguy

stuve92

@stuve92
aktiv 3 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt stuve92:Disse profilene har stuve92 besøkt:

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Elsker

Min sexstatus

Homse/Bi

Hva jeg liker best

Suge og knulle

Hva jeg hater mest

BDSM og de tingene

Obligatoriske opplysninger

Alias

stuve92

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje