Profilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til shaftyProfilbildet til TearyProfilbildet til pitt76Profilbildet til hgsd1Profilbildet til SvantepriProfilbildet til SadominatorProfilbildet til davidandreProfilbildet til Singel49Profilbildet til elghodeProfilbildet til ElyProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til GiggSProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til kinkysjelProfilbildet til Shine
Profilbildet til Preci1ous69Profilbildet til L_KProfilbildet til knny88Profilbildet til hattifnattene00Profilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til SiljeProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til gummihelgeProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til Grom87Profilbildet til FrkAurora

stuve92

@stuve92
aktiv 4 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt stuve92:Disse profilene har stuve92 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

stuve92

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Elsker

Min sexstatus

Homse/Bi

Hva jeg liker best

Suge og knulle

Hva jeg hater mest

BDSM og de tingene

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje