Profilbildet til simonaProfilbildet til RubberkingProfilbildet til GoldenProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til Natasha93Profilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til mr_sterhkProfilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til toro60Profilbildet til Mimmi51Profilbildet til LilliMyProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til ninatvProfilbildet til nada000
Profilbildet til CuckoldparetProfilbildet til bby123Profilbildet til jarlemannProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til Kate WProfilbildet til Slappen72Profilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til SadominatorProfilbildet til MatteStProfilbildet til SjtProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til afrikarProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til KoseGutt89
  • 8 måneder, 3 uker siden

    STVGSUB 45

    STVGSUB 45 la inn en oppdatering i gruppen Hjelp 8 måneder, 3 uker siden

    hei, I seem to have been banned for posting an image, how to get unbanned ?

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje