Profilbildet til Caleron86Profilbildet til Mr BMWProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til GeiriProfilbildet til wille455Profilbildet til lauraloveProfilbildet til HommeProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til CulprateProfilbildet til RememBr83Profilbildet til StianProfilbildet til Haakon92Profilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til skurk3Profilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til Hot&horny
Profilbildet til ChrisCProfilbildet til mrtoreProfilbildet til ScorpionProfilbildet til XenaProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til mark04Profilbildet til nymfodaleProfilbildet til L_KProfilbildet til RockDudeProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til ShjalomProfilbildet til badboy1986Profilbildet til MM77Profilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til No StringsProfilbildet til ØstfoldGutt
  • 1 år, 3 måneder siden

    STVGSUB 45

    STVGSUB 45 la inn en oppdatering i gruppen Hjelp 1 år, 3 måneder siden

    hei, I seem to have been banned for posting an image, how to get unbanned ?

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje