Profilbildet til DionysusProfilbildet til NowheremanProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til KjellarProfilbildet til BotanicalProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til ArousalProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til vanosm52Profilbildet til UmbrellaProfilbildet til ExosProfilbildet til nelg90Profilbildet til Natasha93Profilbildet til SpindelProfilbildet til badboy1986
Profilbildet til sølProfilbildet til j18elverumProfilbildet til bunnyProfilbildet til MehtevasProfilbildet til BiTrineProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til SoffiProfilbildet til pytagorasProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til MILFogDILFProfilbildet til hawe35Profilbildet til L_KProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til SarlimeProfilbildet til Xena
  • 1 år, 1 måned siden

    STVGSUB 45

    STVGSUB 45 la inn en oppdatering i gruppen Hjelp 1 år, 1 måned siden

    hei, I seem to have been banned for posting an image, how to get unbanned ?

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje