Profilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til HenrikKbgProfilbildet til Slave g23Profilbildet til colargolProfilbildet til RuienProfilbildet til BotanicalProfilbildet til mrroyalProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til alexogsaraProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til JærguttenProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til Shjalom
Profilbildet til akane21Profilbildet til sydvest m48Profilbildet til Stuker\'nProfilbildet til buskerudProfilbildet til DjeimiProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til LululuuProfilbildet til tronderpar91Profilbildet til ingwardo82Profilbildet til SingleEliseProfilbildet til freezinProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til Roger84Profilbildet til kennedy85Profilbildet til runAProfilbildet til Zizou

Sublime81

@sublime81
aktiv 8 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Sublime81:Disse profilene har Sublime81 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje