Profilbildet til Tigergutten82Profilbildet til GeiriProfilbildet til karlaaProfilbildet til SpindelProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til HebroProfilbildet til blaithinProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til DOMINANTProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til Stine1986Profilbildet til SandnesMann1Profilbildet til KinkymasterProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til EmmelieKK
Profilbildet til synnyProfilbildet til yanaProfilbildet til nattroseProfilbildet til InnlandetProfilbildet til NordJente90Profilbildet til vigdis 48Profilbildet til MaykieProfilbildet til RJProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til Nic94Profilbildet til LadyStarProfilbildet til TordenspydProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til binittedal31Profilbildet til Midas

Sukkerspinn86

@sukkerspinn86
aktiv 5 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Sukkerspinn86:Disse profilene har Sukkerspinn86 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje