Profilbildet til Jan46Profilbildet til naitsProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til Klara31Profilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til ElinesProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til BrumProfilbildet til MariusProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til LærerenProfilbildet til BarbieMarielle
Profilbildet til NyssaProfilbildet til mindwtoProfilbildet til ChivasProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til babyblueeyesProfilbildet til SarlimeProfilbildet til TengilProfilbildet til NordJente90Profilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til MusashiProfilbildet til joniProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til Tony21Profilbildet til TonyMontanaProfilbildet til KaisaProfilbildet til MiaBella

Sukkerspinn86

@sukkerspinn86
aktiv 4 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Sukkerspinn86:Disse profilene har Sukkerspinn86 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 2 timer, 39 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 2 timer, 39 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje