Profilbildet til SadominatorProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til afrikarProfilbildet til DodraugenProfilbildet til Floppa1Profilbildet til KjellsprellProfilbildet til FreshnessProfilbildet til Lars80Profilbildet til trollmor;)))Profilbildet til sola50Profilbildet til RosjerProfilbildet til NannaProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til osllopar_27Profilbildet til forester
Profilbildet til Modesty56Profilbildet til Osl38Profilbildet til NeonProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til skurk3Profilbildet til jan50Profilbildet til synnyProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til KnutValentineProfilbildet til KosMusProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til SarlimeProfilbildet til SKubrickProfilbildet til kennedy85Profilbildet til Grom87Profilbildet til Bortenfor Vanilje

Suz

@susanna
aktiv 5 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Suz:Disse profilene har Suz besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje