Profilbildet til SKubrickProfilbildet til DionysusProfilbildet til miss76Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til Haakon92Profilbildet til GirlflowerProfilbildet til Mass SageProfilbildet til zethProfilbildet til RosjerProfilbildet til kastrdProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til UerfarenProfilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til carmellaProfilbildet til Davinci
Profilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til EmmaEEProfilbildet til pvcloveProfilbildet til HebroProfilbildet til Nic94Profilbildet til RosjerProfilbildet til Dotto81Profilbildet til @nn@Profilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til virtuveProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til julieProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til Geirern92

Svantepri

@svantepri
aktiv 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Svantepri:Disse profilene har Svantepri besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje