Profilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til Bjorn92Profilbildet til LadyBBWProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til knutbrgProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til Reisende40Profilbildet til staken jacsenProfilbildet til BillProfilbildet til Fredbo_StavangerProfilbildet til Tromsøgullet 37 år Nord sinProfilbildet til MissMProfilbildet til Escobar
Profilbildet til OsloKnutProfilbildet til KristiansenProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til SylvesterProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til fridafridaProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til andy1988Profilbildet til Alexander44Profilbildet til Lez 40Profilbildet til HornyAdults_orgProfilbildet til StreetgirlsProfilbildet til Reina21

Svantepri

@svantepri
aktiv 4 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt Svantepri:Disse profilene har Svantepri besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje