Profilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til ChatrinetvProfilbildet til AjscreamProfilbildet til Reina21Profilbildet til fintparProfilbildet til hawe35Profilbildet til ShineProfilbildet til Lez 40Profilbildet til stianogvickyProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til SussProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til @nn@Profilbildet til guttenProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)
Profilbildet til På_søkProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til sexfest3637Profilbildet til Zuurie2Profilbildet til SakoProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til NymfoWetBiProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til Hemne72Profilbildet til Anne72Profilbildet til fadedProfilbildet til bad666boyProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til El Diablo

Svantepri

@svantepri
aktiv 1 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Svantepri:Disse profilene har Svantepri besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje