Profilbildet til CdrypaProfilbildet til jonas93Profilbildet til iNøff_saidProfilbildet til Klar 79Profilbildet til bergenm30Profilbildet til KimmernProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til shaftyProfilbildet til MusashiProfilbildet til ElleseusProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til SnæxProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til SupermannProfilbildet til SandnesMann1
Profilbildet til C.lop14Profilbildet til @nn@Profilbildet til hattifnattene00Profilbildet til BotanicalProfilbildet til par_30Profilbildet til **vampelitenProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til fadedProfilbildet til trisvikProfilbildet til Kalle2Profilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til TommybProfilbildet til lalaparProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til karlaaProfilbildet til MrVold

Svantepri

@svantepri
aktiv 1 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Svantepri:Disse profilene har Svantepri besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje