Profilbildet til TorolavProfilbildet til zailoProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til snirlenProfilbildet til ArielProfilbildet til Tine cdProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til SkårnesProfilbildet til @nn@Profilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til beitoProfilbildet til ExodiaProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til Shadowwolf
Profilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til engenanjaProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til synnyProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til Grom87Profilbildet til TigerProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til TommybProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til AlexsProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_

Svantepri

@svantepri
aktiv 1 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Svantepri:Disse profilene har Svantepri besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje