Profilbildet til Kate WProfilbildet til Julie00Profilbildet til lekentpar28Profilbildet til kinkysjelProfilbildet til NordlandProfilbildet til Handyman40Profilbildet til G94skedsmoProfilbildet til maler.nProfilbildet til XL KukkProfilbildet til Helene89Profilbildet til MoaProfilbildet til TordenspydProfilbildet til Siba44Profilbildet til wille455Profilbildet til ani5Profilbildet til DrGeiger
Profilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til Mr.XProfilbildet til stuve92Profilbildet til DrGeigerProfilbildet til spruksProfilbildet til Caleron86Profilbildet til siwthereseeProfilbildet til PussiProfilbildet til LathamsProfilbildet til DavinciProfilbildet til SnæxProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til krsflort

Svantepri

@svantepri
aktiv 12 måneder siden
Disse profilene har besøkt Svantepri:Disse profilene har Svantepri besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje