Profilbildet til Sea_sailorProfilbildet til KristiansenProfilbildet til AnetteleProfilbildet til bunnyProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til Skeva91Profilbildet til orro75Profilbildet til babybooProfilbildet til MariusProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til LøvejentaProfilbildet til JosepProfilbildet til staken jacsenProfilbildet til superteddProfilbildet til shado33Profilbildet til hgsd1
Profilbildet til MachiavelliProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til Hemne72Profilbildet til lunatrabemProfilbildet til ole322Profilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til NåProfilbildet til andy1988Profilbildet til Slappen72Profilbildet til GeiriProfilbildet til runAProfilbildet til NordlandProfilbildet til LookmeProfilbildet til MissProfilbildet til RogermadsProfilbildet til sørlandssønn

Svantepri

@svantepri
aktiv 9 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt Svantepri:Disse profilene har Svantepri besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje