Profilbildet til knny88Profilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til parivestProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til GiftMann40BrgProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til StavangerProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til RogermadsProfilbildet til colargolProfilbildet til temptationProfilbildet til frkhagen92Profilbildet til KatherineProfilbildet til Par S Jente østfProfilbildet til hotno
Profilbildet til KAAR!!SProfilbildet til gutt1981Profilbildet til InnlandetProfilbildet til NordJente90Profilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til Reina21Profilbildet til hotnoProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til AnetteleProfilbildet til trond`enProfilbildet til jens41Profilbildet til DragongirlProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til akane21

Svantepri

@svantepri
aktiv 5 måneder, 4 uker siden
Disse profilene har besøkt Svantepri:Disse profilene har Svantepri besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje