Profilbildet til norseman9Profilbildet til StreetgirlsProfilbildet til SherylProfilbildet til Nic94Profilbildet til JimBodenProfilbildet til Isabella10Profilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til vfold50MvilProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til m52aProfilbildet til jonas93Profilbildet til LilliMyProfilbildet til ChristinaCDProfilbildet til jarlemannProfilbildet til englevingerProfilbildet til bamsefar
Profilbildet til pellepoleProfilbildet til KennethR88Profilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til AngelManProfilbildet til kennethProfilbildet til cat68Profilbildet til miss76Profilbildet til shinY_Profilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til moss73Profilbildet til Bergen1987Profilbildet til latino123

Svantepri

@svantepri
aktiv 6 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt Svantepri:Disse profilene har Svantepri besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje